> 1 <
| Yazar | İleti |
|
yorgun_gozler [10] Üstad
konu,
107 ileti |
#61735 16.04.2011 13:30 GMT |
|
|
|
|
elifcan
konu,
11 ileti |
#61736 18.04.2011 13:47 GMT |
|
bence güzel bir çalışma
gözüme çarpan bazı şeyleri söyliyeyim sahnenin geneline hakim bir karıncalı görüntü var sanırım render ayarlarından kaynaklanıyor. birde tavan ve duvar neredeyse metalle aynı gibi duruyor onlara atadığın materyali override material yaparsan o grilik kaybolur gibi geliyor.birde zeminin ve metallerin yansıma pürüzlülüğü reflection glossines değeri fazla düşük galiba benden bu kladar emeğine sağlık
|
|
|
admin
konu,
454 ileti |
#61737 18.04.2011 16:12 GMT |
|
Ben render yorumundan çok sahne hakkında konuşmak istiyorum. Birincisi sahne çok soğuk geldi bana. Sanki biraz daha renkli materyaller kullanılsa sıcaklık katılabilir diye düşünüyorum. Bu kadar modern görünen bir mutfak renklenirse daha şık olur.
Bir de iki pencere arasındaki malzemenin ne olduğunu anlamadım. Gerçekten uygulamada öyle bir malzeme varsa, hakkında biraz bilgi verebilirseniz bizim için çok faydalı olacaktır.
|
|
|
yorgun_gozler [10] Üstad
konu,
107 ileti |
#61738 19.04.2011 13:43 GMT |
|
yorumlar için tşekkürler arkadaşlar.
reflection glossines değerleri baya yüksek ama render ayarlarından kaynaklandı sanırım. admin hocam o hazır model arkdaştan aldım uygulamada öle birşey görmedim ama exp yada eps den yapılıp uygulanabilir die düşünüyorum.camilerdeki revzen mantığı ile
|
> 1 <