Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?  Ücretsiz Üyelik | Şifremi unuttum

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

3 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : admin (1) elifcan (1) Uğur İNCE (2)

> 1 <
Yazar İleti
yorgun_gozler

[10] Üstad

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 107 ileti
Meslek: İnş.Teknikeri- Restoratör - 3D Modelist

#61735   16.04.2011 13:30 GMT      
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

elifcan

3ds Max Okulu

[98] Şirket Yöneticisi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 11 ileti
Meslek: restoratör

#61736   18.04.2011 13:47 GMT      
bence güzel bir çalışma
gözüme çarpan bazı şeyleri söyliyeyim sahnenin geneline hakim bir karıncalı görüntü var sanırım render ayarlarından kaynaklanıyor.
birde tavan ve duvar neredeyse metalle aynı gibi duruyor onlara atadığın materyali override material yaparsan o grilik kaybolur gibi geliyor.birde zeminin ve metallerin yansıma pürüzlülüğü reflection glossines değeri fazla düşük galiba
benden bu kladar
emeğine sağlık

admin

3ds Max Okulu

[99] Yönetici

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 454 ileti
Meslek: AutoCAD, 3ds Max, V-Ray Eğitmeni

#61737   18.04.2011 16:12 GMT      
Ben render yorumundan çok sahne hakkında konuşmak istiyorum. Birincisi sahne çok soğuk geldi bana. Sanki biraz daha renkli materyaller kullanılsa sıcaklık katılabilir diye düşünüyorum. Bu kadar modern görünen bir mutfak renklenirse daha şık olur.

Bir de iki pencere arasındaki malzemenin ne olduğunu anlamadım. Gerçekten uygulamada öyle bir malzeme varsa, hakkında biraz bilgi verebilirseniz bizim için çok faydalı olacaktır.

yorgun_gozler

[10] Üstad

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 107 ileti
Meslek: İnş.Teknikeri- Restoratör - 3D Modelist

#61738   19.04.2011 13:43 GMT      
yorumlar için tşekkürler arkadaşlar.
reflection glossines değerleri baya yüksek ama render ayarlarından kaynaklandı sanırım.

admin hocam o hazır model arkdaştan aldım uygulamada öle birşey görmedim ama exp yada eps den yapılıp uygulanabilir die düşünüyorum.camilerdeki revzen mantığı ile

> 1 <
Yukarı Çık
Copyright © 2004-2012 Akpınar Eğitim ve Yazılım Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 409 | 3ds Max download, 3ds Max indir, Site haritası, İstatistikler, Kitap,
cizimokulu.com, Mental Aritmetik İstanbul, Mega Aritmetik Sahrayıcedid, Dahi Çocuk Eğitim Merkezi, Mega Aritmetik Erenköy
tag: 3ds max, 3ds max kitabı, 3dsmax nedir, 3ds max render, 3ds max modelleme, 3ds max mimari, 3ds max egitimi, 3ds max dersi, 3ds max kursu, 3ds max çizim, 3ds max özel dersi
SQL toplam zamanı: 1.041 saniyede oluşturuldu. - SQL sorgusu: 278 - Ortalama SQL zamanı: 0.00374 saniyede oluşturuldu.