Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?  Ücretsiz Üyelik | Şifremi unuttum | Tavsiye Et
Anasayfam Yap

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

3 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : admin (1) gurbetci178 (1) oasm61 (1)

> 1 <
Yazar İleti
admin

3ds Max Okulu

[99] Yönetici

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 439 ileti
Meslek: AutoCAD, 3ds Max, V-Ray Eğitmeni

#49775   13.06.2009 00:59 GMT      
3ds Max Eğitim Videolarını izleyebileceğiniz adres yakında buradan duyurulacaktır. 3ds Max Eğitim Videoları ile 3ds max öğrenmenize katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. www.3dsmax-okulu.com

gurbetci178

[10] Üstad

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 285 ileti
Meslek:

#49776   13.06.2009 01:44 GMT      
artık ne diyim yolunuz açık olsun demek bu işe de el atacaksınız ilk başladığım zamanları düşünüyorum oluyormu olmuyormu nereden olur bu ayar. bi sürü sorular sit de.. doğru çabuk ve anlaşılır cevaplar bu günlre geldik.bundan sonraki arkadaşlar için autocadokulu vizyonu ile 3ds max vray gibi konuları öğenmenin lüksünü yaşayacakları için imreniyorum.. ben de sık sık takip ederim artık bir siteye alıştımı insan diğerleri çekici gelmiyor

oasm61

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 0 ileti
Meslek: öğrenci

#50539   13.07.2009 20:17 GMT      
merhaba
ben mimarlık 2.sınıf öğrenciyim ve 3 max öğrenmek istiyorum ama daha yükleyemedim çünkü bilgisayarımda autocad 2007 var ve 3d max açmaya çalışınca bu dosyanın bir sürümü var programı kullanmak için önce sürümü kaldırmam gerektiğini söylüyor bu konuda yardımm edersenizz çok sevinirimm bir an önce başlamak şçşn sabırsızlanıyorumm çünkü..

> 1 <

narpazar.com/kitap; ister kapıda öde, ister kredi kartıyla...

Yukarı Çık
Copyright © 2004-2012 Akpınar Eğitim ve Yazılım Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 365 | 3ds Max download, 3ds Max indir, Site haritası, İstatistikler, Kitap, Mega Aritmetik Sahrayıcedid, Çizim Okulu tag: 3ds max, 3ds max kitabı, 3dsmax nedir, 3ds max render, 3ds max modelleme, 3ds max mimari, 3ds max egitimi, 3ds max dersi, 3ds max kursu, 3ds max çizim, 3ds max özel dersi