Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?  Ücretsiz Üyelik | Şifremi unuttum | Tavsiye Et  

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

1 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : admin (1)

> 1 <
Reklam
Yazar İleti
admin

[99] Yönetici

Online Durumu

571 ileti
Meslek: AutoCAD Eğitmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#48572   28.04.2009 10:58 GMT      
3ds Max Eğitimi Nerede Verilir?

İstanbul'da 3ds max eğitimi alacağınız yerler:
3ds Max eğitimi veren pek çok özel kurs vardır. Ancak bunların çoğunun asıl branşı başka-başka konulardır ve bu alanda uzmanlaşmış bir kadroya sahip olmayabilirler. Bu nedenle eğitim alırken alanında uzman kurumları tercih etmek gerekir.

autocadokulu.com ekibi 3ds max eğitimlerini mimari görselleştirme üzerinden uygulamalı olarak anlatmaktadır. Sizlere mükemmel seviyede 3ds max eğitimi (3ds max kursu) vermekten gurur duyuyoruz. Ayrıca isteyen öğrencilerimize özel 3ds max dersi de veriyoruz. Özellikle şehir dışından gelen öğrencilerimiz daha kısa sürede bittiği için özel 3ds max dersini tercih etmektedir. 3ds max kursumuzda eğitim kalitesi garanti edilmektedir.

Ankara'da 3ds max eğitimi alacağınız yerler:
Ankara eğitimlerimizle ilgili 0534 214 32 78 numaralı telefondan veya bektas001@autocadokulu.com msn adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

> 1 <

3ds max ile 3 boyutlu mimari modelleme ve VRay render kursu | Copyright © 2008-2009 Akpınar Eğitim Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 3714
3ds Max ve V-Ray Render Eğitimi, kurs, özel ders ve eğitim notu | 3ds max egitimi, 3ds max kursu, 3ds max dersi, vray eğitimi, v-ray render dersi, v ray kursu
    | 3ds Max Eğitimi
    | 3ds Max Kursu
    | 3ds Max + VRay Eğitimi
    | 3ds max ile mimari görselleştirme eğitimi
    | 3ds max mimari modelleme kursu
    | 3ds max ile 3 boyutlu modelleme ve VRay render